Bryt chokladen i bitar och lägg dem och nutellan i en skål, smält över vattenbad eller i micron. Kör nutellan på låg effekt i micron några sekunder så den blir lite lösare i konsistensen
Nutella är populärt bland många av Olivias kompisar så till efterrätt på gårdagens tjejmiddag bjöd Olivia på en Nutella- och marängglasstårta eller Nutella-semifreddo som den heter i original
Chokladtårta med nutellafrosting. Vit chokladfrosting. RÄCKER TILL 12 ST FARSDAGSBAKELSER ELLER 12 ST PÅSKBAKELSER INGREDIENSER 100 g vit choklad 150 g mjukt smör 150 g philadelphiaost
Len och sametssmekande marängsmörkräm smaksatt med mjölkchoklad, nutella (för vad blir inte gott med nutella inblandad) och så en eller flera rejäla gluggar av baileys
Blandar man däremot hasselnötssmör med kakao smakar det precis som nutella. Jag älskade Nutella när jag var liten men har nog inte ätit det på minst 15 år på grund av den stora mängden socker och skräpingredienser
Sedan brer man ett lager Nutella på pannkakan och skivar en halv banan och lägger på skivorna, viker ihop den 2 gånger till ett paket och sedan är det bara att äta
I kokoskakan har jag klickat i en hel del av min smarriga och hemmagjorda nutella. Fördela en sträng/rad nutella i mitten av kakan och fördela över resten av smeten ovanpå
Överst på listan kommer Nutella. Ingen semester utan Nutella. När jag och mina syskon var små var semestern den enda gång vi fick äta Nutella, så fortfarande är förekomsten av Nutella på ett hotells frukostbuffé en indikation på om hotellet är värt att besöka igen eller inte