I det här receptet använde jag till fyra personer. Barnen gillar att gnaga i sig kycklingen från benenKom ihåg att alltid titta på innehållsförteckningen när det gäller kyckling
Kanske smyger jag in med ett till recept på maten som jag gjorde idag. Tackar Coquina för receptet. Sedan avslutade jag dagen med en cykeltur hem från jobbet, skönt och friskt ute
Vi köper färsk kyckling som är bättre än den frysta, men å andra sidan så är den frysta kycklingen ibland mycket billig på extrapris och då kan man ju passa på att köpa några stycken och förvara i frysen
Lite som en carbonarakyckling. Bacon, champinjoner och grädde. på kyckling. Mums. Jag tror man vinner i krämighet på att låta "såsen" stå och puttra på spisen en stund innan den hälls över kycklingen
Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat