Halltorps tunnbröd
Salt och Sött
Salt och Sött
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vatten (37 grader)
  • 25 g jäst
  • 3 tsk salt
  • 7 1/2 dl grovt rågmjöl
  • mjöl
  • 6 dl vetemjöl
  • 3 msk av vardera linfrö, sesamfrö och solrosfrö
  • av
  • och
  • med
  • 1 dl vatten i några timmar innan, men detta moment kan skippas) Tillsätt salt och rågmjöl och arbeta in det i degvätskan. Tillsätt cirka 5 dl av vetemjölet och arbeta ihop allt till en smidig deg. Låt den
  • cirka
  • till
  • 20 bitar Kavla ut
  • bitar
  • 20 minuter
  • 5 minuter Låt eftertorka i
  • 100 grader med luckan på glänt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.