Rödspätta i foliepaket med tomater och fänkålPortioner. Skär fänkålen i tunna skivor. Bred ut potatis, fänkål, tomater, salladslök och sockerärter på aluminiumfolie
Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Övrigt ⁄ Recept ⁄ SoppaPurjolökssoppamed potatis, extra god med bacon. Om man vill kan man också behålla bitarna och låta bli att mixa sin purjolökssoppa
Servera spättafiléerna med kokt potatis, bakad purjolök och brynt smör. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek spättafiléerna på medelhög värme ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 5 msk Mat & Bak Smör. 50 g Mat & Bak Smör
RECEPT & FOTO Jill Wallentin. Häll över grädden, delade körsbärstomater och toppa med den rivna osten. Servera gärna tillsammans med en god sallad eller kokad blomkål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.