Förra veckan tillbringade jag i Juan-les-Pins, Marseille och Tail l'Hermitage för jobb (provning), studiebesök (Valrhona), tävling (EM i blindprovning) och sist men inte minst att få inspiration till nya maträtter och provningskoncept
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Jag håller verkligen tummarna för att några av er kommer att göra det för det här tycker jag är ett "måste testa recept"
Men faktum är att det faktiskt finns ett recept som funkar för oss som inte vill ha kolhydrater, mjöl, gluten och stärkelse i oss och som dessutom är precis lika gott
Anyway, köttbullarna gjordes nästan efter Anna Halléns recept ur hennes kokbok ”LCHF husmanskost”, jag tar mycket mindre fiberhusk, annars blir det bara en hård cementklump, typ