Lägg till fikonen och koka tills det tjocknar. Ta av från spisen och häll på konjaken. Ställ burkarna upp och ner så att det bildas vacum och låt dom vara så tills dom kallnar
Ja, då har vi snart helgen här igen och helgen brukar ju innebära långkok för en del av oss. Jag ställer mig aldrig och gör en gryta på en vardag utan den ska göras på helgen för det är ju då man har tid att låta den stå under några timmar och gosa till sig
Blanda gorgonzola och grädde med en gaffel till en smidig kräm. Blanda ner nöthack, persilja och konjak i gorgonzolakrämen och smaka av med salt och peppar
Riv mandelmassan och pyttsa ner i en bunke. Tillsätt äggvitan och rör runt så det blandas väl. Låt svalna och vira in i plastfolie (De kan göras dagen innan)
Äppel-konjak-vinterdryck. Kallt och grått är det också. Man blir både varm och rolig…. Blanda alla ingredienser utom konjaken i en kastrull och låt allt koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.