Varma mackor med paprika & purjolök
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivor formfranska
  • 1 tsk olivolja
  • tsk
  • 1/4 röd paprika
  • 1 cm purjolök
  • 1 msk creme fraîche
  • msk
  • 1 krm dijonsenap
  • krm
  • 1/4 krm peppar
  • peppar
  • 1 msk ost
  • ost
  • 1/2 tsk färsk timjan
  • färsk timjan
  • 2 skålar dl
  • bakplåt
  • 6-10 månader: Uteslut dijonsenapen då den innehåller en del salt. Mixa gärna samman paprika och purjolök till en puré och bred på mackan. Ha bara inne mackan så pass länge så att den värms upp och osten hinner smälta något för att undvika skorpa.
  • 2 port)
  • 4 skivor formfranska
  • 1 msk olivolja
  • 1 röd paprika
  • 10 cm purjolök
  • 1/2 dl creme fraîche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm peppar
  • 1 mozzarella ost
  • 1 msk färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.