Blandade stekta grönsakerna och svampen med pastan och osten på ett smort ugnssäkert fat. Lägg aromsmöret i grytan och hetta upp det på medelstark värme
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Detserverades på en restaurang i Génève som hade som affärsidé att servera en rätt – entrecôte stekt till perfektion med just Café deParis-smör
1 vitlöksklyfta 200 g rumsvarmt smör ½ dl hackad persilja ½ msk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 krm kajennpeppar 1 tsk worcestersås 1 msk tomatpure 1 msk konjak ½ tsk salt Skala och finriv vitlöken. - Läs hela inlägget här 1 vitlöksklyfta
Idag serveras det en utbankad och grillad fläskkarré med en dallrande hemgjord café deParis. Jag litar fullständigt på att ni vet hur man grillar fläskkarré i skivor, därför får ni ikväll bara ett recept på en bra Café deParis
Till sådana konstiga människor som inte tycker om fisk lagade jag tidigare ofta Entrecôte Café deParis, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag bodde i Umeå,
Blanda samman det rumsvarma smöret med purén. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs
Slå på café deparis såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till. Vänd ner äggvitan i smöret och vispa tills allt blandat sig till ett fluffigt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.