Kycklinggrytamedsmakav dragon och västerbottenost. Servera med potatis eller ris. Smaklig måltid. Vi måste handla mat till julmiddagen, sen blir det att komponera middagar av vad som finns i frysen och i andra skåp… inga problem det finns mycket av diverse kryddor och annat
Skär kycklingen i stora munsbitar och stek med. Vrid upp värmen igen på grytan, ta av locket, krydda och tillsätt den koncentrerade fonden och creme fraichen
Hacka lök och vitlök, fräs löken i en stor kastrull med oljan. Sedan är det bara att njuta av denna. dom röda linserna ochcurryn ock rör om, tillsätt vattnet,
Ananasen t ex på Mazarinkakan ska vara färsk men jag hade skivad ananas på burk, trodde jag, så jag tänkte att jag tar den men naturligtvis var den inte skivad utan krossad
Smakaavmed paprikapulver, salt och svartpeppar om det behövs. Skär filéerna i munsbitar och bryn i en djup stekpanna tills de fått färg, krydda med salt och svartpeppar
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Det bästa är att det går snabbt och smidigt att tillaga den. 800 gr färdiglagad köpt potatisgratäng1 grillad kyckling3 dl grädde2 dl creme fraiche paprika/chili2-3 tsk curry1 smulad köttbuljong1 msk mango chutney2-3 dl riven ostGör så här. 2-3 tsk curry
Smakaavmed salt och eventuellt mer curry. När Millan presenterade korvstroganoffinlägget häromdagen så insåg jag att mitt favoritkorvrecept inte fanns medoch att Millan stod för majoriteten av alla korvrecepten
Späd ev med den resterande vattenmängden, ochsmakaavmed en nypa muskot. Hetta upp oljan tillsammans medcurryn (ta den mindre mängden om du inte gillar så mycket hetta) och fräs runt någon minut
Kryddsmör medsmakCurry. Efter några intensiva dagar med jobb är det skönt att koppla av bland kastrullerna, kanske försöka skapa mat av idéerna som snurrar i huvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.