Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Det här är en brasiliansk kycklinggryta där man först marinerar kycklingen med bland annat färska örter och citron och sedan låter den puttra i kokosmjölk och cashewnötter
Recept. Sanja Ristic. mån, 2013-10-07 10. 13. 40min. (0). Börja me o fin hacka alla grönsaker inklusive chilin o koriander Blanda ihop alltTillsätt oliv oljan, citron saften o salt bland ihop allt (OBS
Skär köttet i stora tärningar och bacon i små tärningar, lägg baconet i en gjutjärnsgryta, stek till det först och sist lammköttet i fettet från baconet
Foto. Martina Detta receptet fick vi ifrån Elisabeth. Ca 466 kcal/ port med ris Ca 244 kcal/ port utan ris 4 port 3 st kycklingfilé (125 g/st) 1 msk olja 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 burk krossade tomater 2 dl hönsbuljong 1/2 dl kokosflingor 2 tsk koriander 1 krm chilipeppar salt och peppar 4 msk jordnötter 3 dl okokt ris Gör så här
Galet gott. En fläskfilé - delat i mindre bitar. Såklart. 3 chorizo - skivade1 lök - skivad/hackad2 tomater - i småbitar1 förpackning ekologiska svarta bönor2 dl grädde3 dl cf, jag hade smaksatt med ngt som jag inte minns1 paprika, small piecessaltStek köttet, löken och korven
Den här rätten har jag tagit till mitt hjärta tack vare mina portugisiska vänner. När portugiser har fest så är den här bön/köttgrytan nästan ett måste, recepten varierar från familj till familj