Detta är verkligen en av mina favoritsoppor. De gröna söta ärtorna och grädden tillsammans med bubblet kan inte annat än att sprida glädje i hela kroppen
Det blir en del brödrecept på bloggen just nu. Jag gissar på att jag hamnat i en period då jag är extremt sugen på bröd och ja, vill man äta utan vete så är det bara att baka det själv
Potatis är en av mina favorit ingredienser idag, det går att göra så otroligt mycket med potatis. När jag däremot var barn avskydde jag denna delikatess, konstigt *skakar på huvudet*
Ugn 225 - 250 grader. Gnid in fiskfiléerna med salt och låt dem ligga en liten stund. Smält 2 msk av smöret, blanda i äggulan och smaksätt med lite vitpeppar
Inför nyår med en massa folk här hade jag tänkt helgrilla ett litet vildsvin i år. Med riktigt dåligt väder så blev det omplanerat till att röka det i stället, då det blev lite mer kontrollerad miljö när regnet kommer från sidan och det endast är någon plusgrad
Till kvällens middag blev det till att fylla en fläskytterfilé. Jag tycker fläskkött är underbart att grilla då det får en god smak men när man ska fixa det på spisen/ugnen blir det lätt lite smaklöst
Recept. Anna Lundqvist. ons, 2013-07-24 08. 03. 30min. (0). Stek kycklingfiléen och krydda med salt och peppar. Lägg pastan och kycklingen i en ungssäker form och blanda ihop
Idag var det riktigt regn och rusk ute när jag skulle ta mig till jobbet. Som tur är har jag lyxen att ha blivit placerad endast 15 minuters promenad eller 5 minuter med bil från vår lägenhet
Lite flingsalt på och de kan nästan ersätta mina älskade chips. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater