3 msk
hallonsylt med bitar (jag kokade ett par dl frysta hallon med socker (socker efter smak) och använde lite vatten i botten för att hallonen ej skulle brännas i början)
Smaka av med salt, peppar och citron. Vi har gäster här i kväll till middag det är M och de små godingarna M&M, det gäller attinte äta allt på en gång nu har vi tomtepannacottan kvar det får bli lite senare i kväll
5 dl vaniljyoghurt. 1 msk vaniljsocker. 5 tsk mellangrovt havssalt. 1 tsk sylt/marmelad per muffins (jag använde hemmagjord sylt av vinbär och hallon). Sätt fram muffinsformarna (jag använde 6 silikonformar och satte i en muffinspanna och fyllde ut med muffinsformar i pannan
Har man glömt bort tjusningen i det långsamma och allt som finns att vinna med det, vad gäller t. ex minskad stress, bättre hälsa, tid för viktig eftertanke och omtanke
Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana attfrysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Tippa i levern och stek den hastigt, salta och peppra. AnnaMaria skrev om lever och då kom jag på attjag lagade det för ett tag sedan men inte lagt ut det
Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite. Passa på attfrossa i äppelpajer så länge det finns fina svenska äpplen och innan alla julsötsaker tar vid
Ahhhh, bara att njuta tillsammans med vaniljsås eller vaniljglass eller vad du gillar bäst. Det är hämtat från tidningen Allt om mat och heter passande nog Barbros äppelpaj
Jag har en krånglande mage som efter många undersökningar och prover visade sig vara IBS. Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på. Vispa samman färskost och crème fraiche och den smälta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.