Kött

Kött

  • 6 Recept
Burgundisk gryta

Burgundisk gryta

Bryn köttet i smör i omgångar tills det fått fin färg på alla sidor. Tillsätt köttet. Ugnskoka i ca 1 1/2 timme eller tills köttbitarna blivit härligt möra
Grillad oxfilé med pepparsås

Grillad oxfilé med pepparsås

Till köttet rörde jag ihop en snabb pepparsås. Vi grillade oxfilé och till den hade vi späda morötter, lök och småpotatisar som jag tillagade i ugnen med lite olja och kryddor
Stek kött med bambuskott

Stek kött med bambuskott

Lägg ner rödlöken och köttet och stek dem ca 2-3 minuter. 300 g kött. Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken
Oxfilé med rosépepparsås

Oxfilé med rosépepparsås

En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod. Ingredienser. Höga mittbitar av oxfilé á 170 g/pers
Oxfilé i ugn

Oxfilé i ugn

(Känn med fingern mellan köttet och potatisen att det är varmt). Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken