Detta valnötsbröd är en av mina favoriter. Skriv utFacebookTwitter Valnötsbröd. Kanske är ni fler där ute som brukar bli sugen på att tillbringa mer tid i köket nu när hösten kommer
FIKON MED SERANOSKINKA GETOST OCH HONUNG. 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna. Pernilla 4 pers 4 färska, mogna fikon. 1 Skär fikonen i fyra delar och lägg en skiva skinka mellan delarna
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Plockmat och tillbehör advent, barn i köket, chevré, före maten, fikon, getost, glöggmingel, glutenfritt, höst, honung, nötter, recept, vegetariskt
Dela sönder jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader och rör ut jästen med lite av vattnet. Tillsätt resten av vattnet, olja, salt, sönderbrutna nötter, rågmjöl och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen
Skållning. Häll rågmjölet i en stor skål. Koka upp vattnet och häll över mjölet och rör om. Täck skålen med plastfolie och låt stå i rumstemperatur till nästa dag
Smula ner jästen i en skål. Tillsätt lite av vattnet och rör tills jästen lösts upp. Häll i resten av vattnet, olja, salt, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.