Smaka av och krydda ev med lite salt och peppar. Fräs färsen smulig tillsammans med strimlad purjolök. Låt grytan få småsjuda under lock en liten stund så smakerna blandar sig
Smaka av med peppar, salt och senap. Blanda ner röran och majs i en ugnsform tillsammans med pastan. För er som följer viktväktarna med mig, så är denna 8 ProPoints per portion
Rör ner dill och rom och smaka av med en gnutta cayenne. Vi serverade med pressad potatis och "bellaverde" som är en ganska ny grönsak typ en korsning mellan sparris och broccoli
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.