Hargryta med vitlök Putsa haren från hinnor och stycka den i grytbitar. Skölj och torka av. Bryn bitarna runt om i smör och lägg över i en gryta Matklubben.nu
Hargryta Lägg haren i mjölk över natten torka av den och stycka den i bitar. Bryn köttet i matfettet i en stekgryta salta och krydda Matklubben.nu
Hare med kastanjepuré Skölj haren och levern. Stycka haren så att det blir minst 6-8 lår- och ryggbitar. Skala och skär löken i tunna klyftor Matklubben.nu
Hargryta Lägg den frysta styckade haren i grädden en halv dag. Ställ det ev i kylen. Skär sedan bort allt kött från benen och skär upp det i tärningar Matklubben.nu
Rödtungsrulader med hummersås Sätt ugnen på 200°. Skölj och torka av filéerna med hushållspapper. Rulla ihop dem till rulader och lägg dem i en smord ugnssäker form Matklubben.nu
Jari´s gratinerade nyårshummer Låt hummrarna tina. Klyv dem på längden. Se till att stjärt och sköld håller ihop. Ta ur köttet ur stjärt och leder Matklubben.nu
Harsadel Då var det dags att börja tömma frysen på viltkött då det snart kommer börja trilla in lite nytt förhoppningsvis Foodfreak
Viltfärsbiff med potatismos, kantarellsås och rotsakschips! . Så här års finns det ofta viltkött i butiken, biff på viltfärs är kanongott och dessutom ett magert alternativ Matmekka
Marinerad hare i gryta Då var det dax att prova göra ett recept på hare för första gången. Fick köttet av pappa när jag var nere hos honom och hälsade på Mat 365