Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Gnid in filéerna med grillkrydda. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader
kycklingen medfärska örter som basilika, timjan och/eller oregano vid servering. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar
kycklingen medfärska örter som basilika, timjan och/eller oregano vid servering. Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar
Blanda samman hackad vitlök med hackad rosmarin och salvia. färska. Lägg skivorna i en form med kanter. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och köttskivorna runtomkring
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Marinera kycklingfilén ett dygn och den blir mycket saftigare i köttet, stekt blomkål med lite kryddor är kanongott tillbehör tillsammans med mango chutney
färska kryddor efter smak, lite salvia, oregano, timjan, citronmellis, basilika, gräslök och mynta. En lite festligare variant medkycklingfilé är detta, den är både lättlagad och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.