Denna Crock Pot. Så himla nöjd med den. Har ni ingen så köp. -) Det är verkligen superbra att kunna slänga in maten i den på morgonen och på eftermiddagen så har man himmelskt ljuvligt gott mört kött att äta
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. Att försöka göra en god köttfärssås snabbt är bara dumt, för smakerna hinner verkligen inte gosa ihop sig som sig bör
Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan. Jag tycker det är helt otroligt att du bara lägger i allt och sedan lagar den hela rätten själv
LAMM (CROCK POT). LAMM (CROCK POT). Lammstek. Jag har haft en lugn och skön påsk utan några större måsten. Vi har njutit av det fina vädret och ätit en massa god mat
Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktiskt väldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
KYCKLINGLÅRFILÉER I TOMATSÅS / PULLED CHICKEN (CROCK POT). Om man vill kan man göra pulled chicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isär kycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Har ni haft en bra dag. Och imorgon är det fredag. . Ida mår mycket bättre, tack o lov. Skönt att hon blev så mycket bättre på en dag, igårkväll lät hennes andning riktigt dålig och jag funderade på att åka till akuten för att hon skulle få inhalera
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Vad sägs om att hela middagen blir färdig på samma gång. Här ligger potatisen och blir färdig i såsen, så du behöver inte ställa dig och skala potatis när du kommer hem
Igår fick min crock-pot laga mat igen. Jag förberedde kvällen innan genom att bryna kött och lök, sen igår satte jag det tillsammans med tomatpuré, senap och vin i crock-poten och lät den jobba i 3-4 timmar medan jag dammtorkade, dammsög och skurade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.