Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Inte ofta jag äter sådana här efterrätter men ibland får man ju göra undantag, eller hur
Måndag igen, gott folk, hoppas er vecka har börjat bra. Kanske några av er har fått lite snö. Här nere i vår del av Skåneland har det varit friska vindar hela dagen, men solen har gjort sitt bästa för att värma oss lite
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.