Macarones.
K.Kowalska
K.Kowalska
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dela 4 ägg och häll äggvitorna i en burk som får stå framme i rumstemperatur i 24 - 36 timmar
  • Vispa äggvitorna som har fått vila i burken. Vispa pösigt och tills det inte är några bubblor kvar.
  • Häll i mjölblandningen i äggvispet och blanda om med en slickepott.
  • Ta från värmen och vispa i några minuter tills det blir jämt.
  • Ta 120 g rumsvarmt smör, och klicka i lite i taget samtidigt som man rör om tills smöret löst sig. Tillsätt rivet skal från 2 citroner
  • Smält 75 g mörk choklad (jag använde Lindt 70 % kakaohalt bakchoklad) över vattenbad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.