I helgen åt jag ett supergott knäckebröd när jag och mina väninnor var på restaurang i Jönköping. Ett nyttigt knäcke som är gott att bara sitta o, smaska på eller att äta som en kvällsmacka med lite god ost och mammas goda tomatmarmelad på
Knäckebrödmedfrön och flingsalt. Ett gott knäckebröd är ju aldrig fel att ha till frukost. Konstaterade i alla fall att det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen och passar med det här inlägget på att bidra till månandens sötsak där temat är ”Morgon”
Strössla ev med lite frön på limpan. Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Smörj en brödform och häll ned lite skalade sesamfrön, då blir det lättare att få ut brödet när det är färdigt
Tryck ut och jämna till med tex en sked. Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. 2 dl hela linfrön. 1,5 dl pumpafrön. 1 dl sesamfrön. 1 dl solrosfrön. Detta receptet är inspirerat från ett recept av Madbanditten 2 dl hela linfrön. 1,5 dl pumpafrön. 1 dl sesamfrön. 1 dl solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.