Kolapaj utan gluten, mjölk och ägg
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g smält mjölkfritt margarin
  • 1 dl socker
  • 1 dl rena havregryn från t ex Provena
  • 2-2 1/2 dl ljus mjölmix. Jag blandade Schärs mix C och Sempers Fin mix.
  • 1 tsk kanel
  • Mat, men välj det som passar din allergi bäst.
  • 1 1/2 dl ljus sirap
  • 1/2 dl socker
  • 1/2 dl rörsocker
  • 1/2 dl farinsocker
  • 1/2-1 tsk vaniljsocker
  • 75 g mjölkfritt margarin
  • 1/2 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.