Grava i 24 timmar (mindre än halva tiden räcker utmärkt med vakuummarinerare), vänd påsen då och då. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Blanda samtliga ingredienser till potatissalladen och smaka av med salt. Salta och peppra biffen. Bryn biffen till fin färg, på hög temperatur i olja och smör
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Det här är en lasagne som verkligen blir en krock mellan Italien och Sverige på ett väldigt bra sätt
Gott och enkelt med oxfilé, kantareller och potatis. Stek kantarellerna i smör salta och peppra. Stek löken i smör tillsammans med lite strösocker så den blir genomskinlig
Sotad biffmed picklad rödlök och syltade kantarellerPortioner. Picklade kantareller. Halstra biffen i torr het panna på alla sidor, krydda med salt och svartpeppar
Portionslasagnemedkantareller. Skär ner kantarellerna i mindre bitar, hacka löken och vitlöken fint. Riv osten och spara en tredjedel för att toppa lasagnenmed
Lägg en platta på varje tallrik, bre på lite kantarellröra, och fortsätt varva så. Börja med att sätta en kastrull med vatten på sjudning till lasagneplattorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.