Säkert har smaken en hel del att göra med upphovsmannen till receptet, det är nämligen den gamle räven Leif Mannerström som delat med sej av receptet i en av hans kokböcker "Husmanskonst"
Ingredienser Portioner. 4 250 - 300 g pasta av valfri sort 400 g strimlad grillad paprika i olja (400 g motsvarar 2 burkar) ca 500 g kycklinglårfiléer 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk balsamvinäger (crema di balsamico) 3 msk flagad mandel 70 g ruccolablad 1/2 kruka basilika 125 g ädelost, feta, mozzarella eller chèvre Lägg till i inköpslistan
Servera med vitlökssås (creme fraich å vitlök) Otroligt gott. Fredagspasta, mums. Koka tortelloni (färsk tortellini fylld med ricotta) i tre minuter 2. Blanda pastan med tomat/vitlöksröran4
Men vad gör det när man får njuta av härligt väder Tyvärr har ju blogginläggen varit lite färre, men imorgon lovar jag återkomma med massa tips och härligt smultronställe
Druvmixen återfinns även i Rhônedalen, då med något mindre blomdoft och fruktsmak. Här har dock australierna har lugnat sig med sitt värsta fruktbombardemang, man kan endast ana dem på ett bra sätt
Minuty Prestige Rosé 2016, Provence, Frankrike, nr 79353, 145 kr. Rosévin och Provence känns som en kombination som är svår att undvika när det gäller just denna dryck
Lördagkväll och vi ligger åh slappar i soffan efter en härlig Club Sandwich med klyftisar. Ibland är det enkla gott nog Klyftpotatisen gjorde jag med smak av balsamico och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.