Lågtemperaturstekt biffrad med blåbärssås och falsk hasselbackspotatis
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner
  • 1 kg ryggbiff
  • 2 tsk peppar
  • 2 tsk flingsalt
  • 60 grader
  • 4 portioner
  • 16 medelstora potatisar
  • 2 msk flingsalt
  • 50 gram smör
  • 2 msk ströbröd
  • minuter, när denna tid har gått ta ut potatisen och höj upp
  • till
  • 250 grader Luta formen så att
  • 20 minuter tills de fått en fin färg, använd en provsticka för att kontrollera om
  • 4 portioner
  • dl
  • dl
  • strösocker
  • dl
  • dl
  • balsamvinäger
  • dl
  • dl
  • rött vin
  • msk
  • msk
  • viltfond
  • dl
  • dl
  • 30 minuter). Sila av

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.