Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Kladdkaka med kokosbottenKokosbotten50 g smör2 ägg1½ dl socker200 g kokosflingor1 tsk vaniljsockerKladdkakan100 g smör2 ägg3 dl socker1½dl vetemjöl5 msk kakao2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulverGör så härSätt ugnen på 150 grader, smörj och bröa en form som är ca 25 cm i diameterVispa ihop ingredienserna till kokosbotten. Recepet kommer från åsa som har bloggen en sida mat, du hittar henne här 50 g smör
Klicka på ingredienserna i receptet, såkommer du direkt dit. Det här är ett recept som räcker till en stor bulle (eller kanske muffins eftersom den påminner mer om en muffins i formen - men vi kallar den bulle ändå för sakens skull), eller två normalstora
Annie och jag livade upp en regnig dag med att så lite krasse. Lite hushållspapper i skål och spruta lite vatten över hela så pappret blir rejält genomfuktat
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.