Mixa allt till en härlig grön sås, smaka av med lite salt & peppar på slutet. Häll därefter av vattnet och bryn dem i stekpannan, om möjligt i rikligt med smör
den ugnsbakade tomaten fungerar nästan som en"potatis". Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner
Citronlax. Den här rätten som jag lagade igår på valborgsmässoafton är lätt att förbereda i förväg och sedan bara göra den sista matlagningen i samband med att den ska ätas
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen. Jag kunde inte hålla mig, utan tjuvstartade i väntan på den svenska sparrisen med en tysk dito
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.