Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Rör i mjölk eller grädde så moset får en bra konsistens – det ska vara ganska löst så det går att få ner i spritsen och inte blir för torrt i ugnen, men inte för löst
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Rör i mjölk eller grädde så moset får en bra konsistens – det ska vara ganska löst så det går att få ner i spritsen och inte blir för torrt i ugnen, men inte för löst
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Den blivande finalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen med sin sötsura dillsås. Utom sött och surt och buljong finns det nog inte några likheter med storkockarnas såser
Smaka av med salt och peppar. Men allra bäst med en blandning av allt - lyx. Vilken tur då att den var så enkel att göra och att jag hade alla ingredienser hemma till fler omgångar sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.