Smarrig förplägnad. Neta slutade tidigt och passade på att avnjuta eftermiddagstéet ute i solen i sällskap av mattidningar på jakt efter ytterligare matinspiration
Förutom att du kan dela med dig av både skördad rabarber och kan dela din planta och ge till någon annan som vill ha en planta i sin trädgård finns etttilltips, för dig som inte riktigt vet vad du vill göra med all denna syrliga härlighet
Rör om tillsosten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
I med creme fraiche och låt stå ett par timmar innan servering. Gör en laddning och häll upp i en vacker burk och ge bort när du blir bjudenpåmiddag i sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.