Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Varva potatis och köttfärssås i en smord ugnsform. 500 g köttfärs. 1175 g färskost med tomater. 1500 g köttfärs 2 msk smör 1 st gul lök 2 msk tomatpuré 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. 1Vispa ihop färskost och grädde, och häll i formen
Blanda den svällda smeten med färsen. 600 g blandfärs. 600 g blandfärs 1 dl gräddmjölk (0,5 dl grädde, 0,5 dl mjölk) 1 dl ströbröd 1 liten lök, riven 1 msk japansk soja 1 msk fisksås salt och peppar 2 stora lökar 1 tsk socker 2 dl utblandad kalvbuljong 600 g fast potatis smör och olja till stekning persilja till servering
Fräs färsen smulig i olja. Lägg hälften av färsen i en smord form. Lägg på potatis och resten av färsen. Blanda ost och crème fraiche, och bred över färsen
Stek köttfärs och lök. Lägg tacofärsen i pajskalet. Sprid ut dem över köttfärsen. Pajdeg. Mät upp mjöl (välj något av alternativen) och salt i en bunke
En burk svamp eller några färska champinjoner. Bryn löken, köttfärsen och baconen. 2-300 g köttfärs eller vad du har hemma. Köttfärsgratäng 4 personer. 2-300 g köttfärs eller vad du har hemma