Cannelloni med lax och räkor i vitvinssås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Canneloni med lax och räkor 2 port 8 cannelonirör
  • 300 g lax
  • 200 g skalade räkor, grovt hackade
  • 1 ägg 1 dl grädde
  • ½ citron, rivet skal och lite pressad saft efter tycke och smak
  • ½ dl hackad dill
  • salt och peppar
  • Dela laxen i mindre bitar och kör den i mixer tillsammans med ägget så det blir en smet.
  • Häll i grädde och mixa samman, smaksätt med citronskal och saft, kryddor och dill och rör slutligen ner de grovt hackade räkorna.
  • Klicka ner färsen i en sprits och fyll sedan rören.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.