Igår fullkomligt frossade vi i tapas. Magarna stod åt alla håll. Vi blev så proppmätta att vi inte orkade få i oss någon efterrätt innan vi skulle iväg på konsert
Vi fortsätter i "man tager vad man haver" andan även idag. Tänk att man blir faktiskt lite mer kreativ när man måste ta det som finns här hemma, det tycker jag är bra
Dagens recept är annan version av mina kalorisnåla chokladproteinpannkakor. Igår var det dags för mig att uppdatera till min coach Shelby och han tyckte precis som jag att jag gjort framsteg (blivit lite hårdare) under veckan som gått och han tyckte att jag behövde fylla upp lite med kolhydrater
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
bland det godaste jag ätit på länge. Fick för mig att jag ville bjuda på saffransbröd till jul, så såg jag det här receptet och tänkte att de där måste jag prova
I min gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligen skrivit ner det innan jag slängde läroboken
Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket. Man kan hitta cassoulet (en gryta med bönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike
Till lunch idag blev det en improviserad kycklingrätt med "lyxpasta". Jag mixade ihop en liten röra som jag blandade med pastan, för att på så sätt göra den lite "lyxigare"