Inkokta päron i citron med rödvinbärskesella
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 30 minuters tillagningstid + 30 minuter för svalning av päron
  • 2 stora eller 4 små conferencepäron, skalade
  • 1 citron
  • 2 dl vitt vin
  • 3 dl vatten
  • 1,5 dl strösocker
  • 1 vaniljstång, delad och urskrapad
  • 1 röd chili, hackad
  • 125 g röda vinbär, spara några bär till garnering
  • 2 dl kesella, 10%
  • 2 msk strösocker
  • 0,5 dl pistagenötter, rostade och grovhackade
  • 2 msk färsk oregano, plockade blad
  • Päron
  • 2. Lägg i päronen och sjud under lock i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.