(Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Till kycklingen gjorde jag grönsaker i ugnen - lite liknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihop med kycklingen
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Serranolindad kycklingfilémedbalsamicosås. Linda en eller två skinkskivor runt varje kycklingfilé. Perfekt en söndagsmiddag tillsammans med ris och en god sallad
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindadkycklingfilémed ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna. Krydda med örtsalt och peppar. Krydda med örtsalt och peppar. Servera kycklingen och den krämiga brysselkålen tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.