N. ä. r. M. i. k. a. e. l. j. o. b. s. n. t. h. g. v. d. m. y. p. å. I. c. f. é. S. u. ö. +. T. P. 4. ,. 2. 5. 1. /. 8. K. -. F. O. (. R. ). L. 0. V. ". B. d l
Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. 1 kg kycklingfilé. Kyckling i gorgonzolasås1 kg kycklingfilé 5 dl grädde 5 dl crème fraiche 2 rågade tsk sambal oelek 1 bit blå gorgonzolaost 1,5 dl svampsoja. Klyftpotatis900 g delikatesspotatis 8 msk smör 3 krm flingsalt 3 krm rosmarin
Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
Stekt kycklingfilé. Servera de stekta kycklingbrösten medklyftpotatisen, fetaostsåsen samt salladen. Skölj klyftorna i vatten i ett durkslag, torka med lite papper och blanda dem med olja, salt och vitpeppar i en långpanna, ugnsform eller ugnsfast stekpanna
Lägg kycklingfiléerna i en plastpåse. Det är svårt att misslyckas med champagne och kaviar liksom. Lägg dessa i ugnsfast form eller plåt och blanda med lagom mycket olivolja
Lägg kycklingfiléerna i en plastpåse. Det är svårt att misslyckas med champagne och kaviar liksom. Lägg dessa i ugnsfast form eller plåt och blanda med lagom mycket olivolja
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.