Då passar det bra med en middag som är superenkel, god och lite lyxig på samma gång. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
En tur hem för att duscha, svara på mail och äta en fenomenal fika. Hem igen för att fixa med lite allt möjligt, ställa upp dörren på vid gavel och laga middag till mig och mamma
Tillsammans med sherryspetsad gräddsås, mandelpotatismos, lingon och zucchini med parmesan utgjorde de en alldeles perfekt opretentiös men mumsig söndagsmiddag att bjuda vännerna från Östgötagatan på
Vardagen rullar på i ett rasande tempo där arbete varvas med aktiviteter och föräldramöten. Genom att tina kött dagen innan eller i alla fall förbereda något kan tiden mellan det vi kommer hem tills maten står på bordet kortas ner
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där den ena huvudingrediensen har riktigt gamla anor. Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade lite på webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
Efter att ha inspirerats av matlagningen på TV 4 i går morse, men utan att minnas receptet exakt, blev det pasta med grönkål, bacon, lök och parmesan i en härlig sås med grädde, till middag
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.