Mina favoriter

Mina favoriter

  • 13 Recept
Mina favoriter
Wok a la viktväktarna

Wok a la viktväktarna

Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Snabba kyllingen a la viktväktarna

Snabba kyllingen a la viktväktarna

Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Svampgratinerad falukorv

Svampgratinerad falukorv

Hej, hej. Har just kommit hem efter en bra dag på jobbet och tänkte tipsa er om en god och enkel rätt som passar perfekt dagar som denna då man kommer hem från jobbet men kanske inte har allt för mycket ork över till matlagningen
söndagsmiddag på onsdagar

söndagsmiddag på onsdagar

Det är typiskt min grej. Det är viktigt att lyxa till det även på vardagar. Igår lyxade vi till det rejält (eller jag, eftersom det är jag som bestämmer/stödhandlar/lagar maten)
Köttfärspaj à la Najni

Köttfärspaj à la Najni

Köttfärspaj är en sån där riktig klassiker som jag blir toksugen på ibland, och bara måste ha. Och då gärna så enkel som möjligt

Whole30 vecka 1

Samt att jag fortsatt med mina springturer i skogen. Mina måltider har sett ut så här. Det har redan hunnit gå en vecka på Whole30 utmaningen, tiden går fort
Lammkotlettrad

Lammkotlettrad

Skåra fettsidan på lammet. Stek köttet i torr panna med fettkappannedåt. När den är vackert gyllenbrun, vänd köttetoch stek i ytterligare 1 minut
Pulled spicy chicken

Pulled spicy chicken

Favorit i repris. Det här måste ni bara laga. Så mört, så gott och så smakrikt. Behöver jag säga mer. Pulled spicy chicken
Mager curry kyckling.

Mager curry kyckling.

Använd en lergryta som stått i vatten i minst 30 min om den är använd, och minst 2 timmar om den är ny

Världens godaste Lammbog

Lägg bogen i en ugnsfast form eller plåt. Späcka med vitlök och rosmarin. Salta och peppra. Slå på rödvinet