Det här är efterätten som jag har gjort absolut flest gånger och prövat mig fram för att få exakt den dos choklad som jag så ofta känner ett stort behov av
Smält smöret i en stor kastrull. Tillsätt strösockret och blanda. Rör ner äggen, ett i taget, samt. 400 g smör 9 dl strösocker 8 ägg 2 msk vaniljsocker 2 krm salt 2 ½ dl kakao 6 dl vetemjöl Sätt ugnen på 180 grader. - Läs hela inlägget här 400 g smör. 2 msk vaniljsocker
Blanda alla torra ingredienser, inklusive chokladen bruten i små bitar. Tillsätt smör och äggen. Smörj formen med smöret och bröa med hälften ströbröd hälften fiberhavregryn
Detta kan vara det godaste receptet någonsin på kladdkaka. Servera kladdkakan med hallongrädden. Det brynta smöret ger en fintnötig smak som tillsammans med flingsaltetblir rena smakchocken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.