Vi hade ju lite spontanmiddag här i lördags när vi bjöd hem Affe och Carina efter vår svampplockartur och efter att ha länsat kyl och skafferi så satte vi våra gäster i jobb med att röra röror
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. Olika sorters melon till efterrätt och vi var apmätta rent ut sagt
Rör ihop med Ph-osten. Finhacka rödlök & dill. Låt kräftstjärtarna rinna av & hacka i lite mindre bitar. Bred lite margarin på varje tunnbröd & fördela sedan röran på dom
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Crustader med två olikafyllningar. Ett fat med blandade godsaker, kex i olika utföranden och smaker, goda ostar, frukt och grönt och till sist olika charkuterier - vissa från GeMa-Livs och andra av märket Delize
Späd med grädde, lite grand i taget och låt koka upp. Smaka av med salt och vitpeppar. Om du vill göra krustaderna extra fina garnerar du dem med lite persilja vid servering
Vik ihop dem och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck till skarven ordentligt med en gaffel, detta är viktigt eftersom osten annars lätt rinner ut när den smälter
Till och med jag kan tycka att det är jobbigt ibland (Tro´t eller ej. Gör nu detsamma med parmesanrullarna, men istället för tapenade lägger du ut skinka så det täcker hela plattorna, samt lägger på rikligt med parmesanost
Håller ni med mig. Våren brukar innebära många härliga fester och sköna kvällar med vänner och familj, och idag tänkte jag tips om ett mingelvänligt tilltugg med räkor, vitlök och sting av chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.