400 gr kycklingfärs eller 400 gr kycklingfiléer som man kör i matberedaren 2 finhackade scharlottenlökar 1 finhackad vitlöksklyfta citronsaft från en halv citron 1 tsk sambal oelek (1 msk i originalreceptet) 2 tsk spiskummin 1 dl hackad persilja salt, peppar 2 dl creme fraiche 1 dl stark ajvar (frivilligt) Pitabröd (frivilligt) Om du har hela kycklingfiléer, skär dem i bitar och kör i matberedare tills du har färs. Kyckling , Mellanöstern 400 gr kycklingfärs. 400 gr kycklingfiléer
Smörj en ungsfast form och lägg i kycklingen. Skär en ca 1 cm djup skåra i kycklingfiléerna och lägg i färskosten (smak tips. Tillaga kycklingen i mitten av ugnen i 1 timme och 15 minuter, dela på en kyckling för att se om den är rosa om du är osäker. ungsgrillade rotfrukter 800 g kycklingfiléer (ca
Ta ut kycklingen ur kylen och häll innehållet från påsen i en ugnssäker form. Marinaden som ligger runtom kycklingfileérna i formen kan användas som sås till riset