Lägg ut ett bröd på ett bakplåtspapper i en ugnsform och fördela över hälften av röran. Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar
Nu ska jag spela lite spel med Ida innan det är dags för henne att inhalera både det ena och det andra innan sängdags, så vi kan hoppas på en bättre natt för vår duktiga lill-tjej
Jag klickar även citronmajonäs på äggen så håller sig räkorna på plats och använder massor av röda vindruvor, både på tårtan, runt omkring och druvor i en skål på sidan om, det är så gott med vindruvor till
Lägg på ett lager bröd och resterande skinkfyllning, avsluta med ett lager bröd. Använd inte light färskost eller crème fraîche, de går inte att vispa på samma sätt
Lägg ut det första brödlagret på en plåt. Brukar lägga så det blir en cirkel medpolarbrödet. Servera med vitkålssallad majs och grekisk dressing ihopblandat
Blanda resten av gräddfilen med färskosten och bred på det på tårtan, på sidorna och uppe på. Rör ner fyllningen i var sin skål, lägg ut två bröd och bred på den första fyllningen, lägg på bröd och bred på nästa osv
Krama ur en del vatten och veckla sedan ut papperet och lägg ovanpåsmörgåstårtan. Vik upp kanterna på bakplåtspappret som ligger i botten och täck över tårtan med ninjaplast (plastfilm på rulle med skärklinga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.