Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Riktigt gott mjukt tunnbröd utan gluten, vete, soja och ägg

Riktigt gott mjukt tunnbröd utan gluten, vete, soja och ägg

Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från  Schär  och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Mjukt glutenfritt tunnbröd

Mjukt glutenfritt tunnbröd

Detta recept hittade jag på matklubben. Fick göra om det lite då jag inte så ofta använder Lailas blåa mjöl, vilket det är i grundreceptet
Rulltårta med nougatkräm

Rulltårta med nougatkräm

En helt underbart god rulltårta som bara smälter i munnen. Jag har haft detta recept väldigt länge och gjort den många gånger

Valnötsbotten med krämig vaniljparfait

Till nötbotten hackas nötkärnorna och blockchokladen. Vispa äggvitorna till hårt skum och tillsätt sockret litet i sänder mot slutet av vispningen
Chokladmoussetårta med valnötsbotten

Chokladmoussetårta med valnötsbotten

Botten. Grovhacka och rosta nötterna. Smält smöret och blanda med nötterna. Häll upp i en rund form med löstagbar kant ca 22 cm i diametern
Bästa quinoabiffarna och ett gott tillbehör

Bästa quinoabiffarna och ett gott tillbehör

Idag ska ni få ett middagstips som heter duga. Vegetariska biffar som är goda, enkla att göra, proteinrika, lätta att forma OCH håller ihop perfekt i stekpannan kan låta som en utopi – men här är de alltså