Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Tina fisken och dela den i bitar och krydda med Seafood & Fish-kryddan runt om. Efter att ha inhandlat fiskkryddan som ingick i receptetså skred jag till verket för någon dag sedan och bjöd på fiskgrytan
Tillsätt saffran, fänkålsfrön och chiliflakes tillsammans med tomatpuré. Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del
Den här fiskgrytan är smaksatt medsaffran och även fått lite sting av sambal oelek. Jag serverad bröd till min gryta men vill man ha en matigare gryta kan man koka med tärnad potatis eller servera kokt potatis till
Idag blev det en riktigt härlig söndagsmiddag medfiskgryta och äppel/hallonpaj till efterrätt. Så jag sänder ett tack till min snälla pappa som skickar med mig dessa godsaker hem när jag hälsar på
Toppa grytan med tärnad avokado. Tillsätt sen saffran och fräs ytterligare ca 1 min. 5 g Saffran. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgulfiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit och saffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.