Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Krydda med salt och peppar. Grillolja att pensla med. Skär rotfrukterna i klyftor och lägg i en ugnsfast form
Forma lammfärsbiffaroch lägg på en fuktad skärbräda. Lägg de uppskurna rotfrukterna i en stor skål, häll över några msk olivolja, strö över salt och rör runt med händerna
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Salt och peppar. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Just den här ulliga har gått sommaren lång och betat i fina Fryksdalen hos goda vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.