Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. Lägg på grapefrukt och plommon. Ställ gärna fram en svartpepparkvarn på bordet om någon vill krydda sin pasta ytterligare
I början av veckan kom en vän över med två stora kassar mat. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Men tror och hoppas på Sanna eller Ace Wilder. Får man magrutor av att hosta. Det känns lite så. Känner mig ganska risig och det är lite oroväckande eftersom vi åker till Lindvallen i morgon
Lägg nu även i kantarellerna. Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstidensåfår man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Lägg den kalla svampen i en lite större stekpanna, hetta upp och låt vätskan som bildas ånga bort. Rensa kantarellerna noga, borsta dom och skär i mindre bitar
Känns som om jag måste göra egen, nu när jag har min silverblänkande vevmaskin. Det är för övrigt väldigt lätt att göra det, så det är inte en stor grej
Så enkelt och så gott. Häll av vattnet och låt rinna av. Gör så här1. Rosta pinjenötterna på medelvärme 5 minuter i en torr stekpanna tills de fått färg. Koka pastan enligt paketet, låt sockerärterna koka med de sista 2 min
En snabb vegetarisk rätt som var mycket god även dagen efter i matlådan. Gör vitlökssåsen. Pressa ner vitlöken och vispa i mjölet häll på mjölk och grädde och smula ner buljongtärningen
1500 g färska blandade tomater. 12 askar smörgåskrasse. 1400 g spagetti eller linguine 500 g färska blandade tomater 6 klyftor vitlök 3 msk smör 2 askar smörgåskrasse 3 msk olivolja salt och pepparKoka pastan riktigt al dente i välsaltat vatten, spara en kopp pastavatten. När vitlöken är mjuk, lägg i spagettin och en koppa pastavatten i stekpannan och låt den koka med vitlöken i 1 minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.