Rivstartar veckan med en snabb rätt4 personer600 gr falukorv1 burk (2dl) creme fraichen 2 gula paprikor1 gullök1 morot4 dl vatten1 syrligt äpple2 msk fransk senap2 tsk dragonmaizenamjölsmörsalt och pepparStrimla falukorven, kärna ur paprikan och dela den i grova bitar, skala löken och dela den också, skala moroten och hacka den gör likadant med äpplet. 600 gr falukorv
1 falukorvsring. Ugn 175 grader. Stek baconen (har jag bråttom, gör jag inte det). Snitta korven och lägg den i en ugnssäker form, stoppa i och fyll den med ingredienserna
Har nog aldrig ätit falukorv med dill förut, måste säga att det var verkligen gott. ½ falukorv. Skiva falukorv i strimlor, stek dem tillsammans med lök
Skär falukorven och purjolök i bitar. När potatisen kokat i 10 minuter, tillsätt falukorv, purjolök, tomatpuré, örtsalt och persilja (alternativt dill). 400 g falukorv
Jag tog t ex en snutt av en falukorv som blivit över. Ja, det känns minst sagt surt att ligga hemma med världens jobbigaste hosta och allmän förkylning
Fördela pastan, okokt över botten. 400 g falukorv, skivad. 400 g falukorv, skivad. Här kommer ett väldigt barnvänligt recept, barnen tycker att det är superroligt med en pizza gjord av pasta
Gör dubbel sats sås och ha hälften vid sidan om, byt ut falukorv mot skivad corned beef (konserv), eller skivor av kokt mört nötkött, eller skivor av försvarets "köttkonserv" om du är lycklig ägare till en dylik konserv
½ Ring falukorv (400g). ½ Ring falukorv (400g). En klassisk rätt i en härligt röd sås, man kan byta ut korven mot strimlad biff och variera på flera sätt om man vill
Skär falukorven i skivor, skala och skiva lök och potatis. Detta blev kanon gott, så kan det gå när man inte biff så får man ta korv och då blev det Sjömansfalu istället för Sjömansbiff