Wallenbergare utan ströbröd med blomkål och champinjoner. Ströbröd innehåller otroligt mycket kolhydrater så det är inget jag föredrar att stoppa i truten numera – hela 72 g kolhydrater per 100g
Lägg köttfärsen i en bunke och häll på hälften av ströbrödssörjan och blanda ordentligt. Krydda och häll på lite mer av ströbrödssörjan om du ser att det inte blandet ut sig till en jämn smet
Sen äggen och sist gräddmjölk och ströbröd som fått stå och svälla. ½ dl ströbröd. ½ dl ströbröd. Först salt, sen äggen och sist gräddmjölken som fått stå och svälla ca 30 min tillsammans med ströbröd och kryddor
Blanda mjölk och ströbröd i en stor bunke - låt det svälla. Husmanskost är så himla gott. Finns nästan ingenting som jag tycker mindre om när det kommer till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.