Blanda alla ingrediensernatillbiffari en stor skål (ej fetan). Finhackapersiljan och rivvitlöken. Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den ibiffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Nu till kvällens middag, grekiskabiffar, som jag fick proffshjälp med av Vincent. Biffarna blev ilitevarierande storlekar, men det gör ju inget, huvudsaken att barnen får vara med om de vill
Biffarna har jag smaksatt med vitlök, citron och oregano. Gårdagens middag…. Tillbiffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Det vart Grekiskabiffar med en god nerkokt tomatsås och stekta grönsaker. Blanda sedan ihop alla ingredienseri en bunke och forma sedan biffar av smeten som du sedan steker i stek eller grillpanna
Idag bjuder jag på härligtsaftigabiffar med grekiska smaker. Jo, fetaostbiffar som badar i en härlig tomat- och paprikasås och serveras tillsammans med ugnsrostade grönsaker
Jag gillar medelhavsmat så det blev grekiskabiffar med tzatziki och klyftpotatis. Biffarna. Fickfinbesökidagtill lunch så då får man ju passa på och göra något lite extra att bjuda på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.