1 vaniljstång
Dra av skalet och och dela rabarbern i ca 2 cm långa bitar. Allt skal ska bort. Dela vaniljstången och dra ur innanmätet med ryggen på en kniv. Kasta ner i all vanilj, inklusive stången i vinet. Koka sedan upp vinet, med alla kryddor. Lägg i rabarbern och låt sjuda i en minut. Dra av från plattan. Låt rabarbern dra i sig av vin och kryddor under lock i minst en halvtimme. Koncentrera dig under tiden på chokladkrämen.
Servera rabarbern ovanpå cheesecaken. Täck insidan av en avlång sockerkaksform med plastfolie. Hacka den vita chokladen och placera den i en liten plastbytta
Blanda äpple med ingefära, råsocker, mynta och lime. Garnera med ett myntablad. Vitchokladkräm. Häll upp chokladkrämen i portionsglas och lägg på äppelblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.