Själv tycker jag inte att ordet "tekakor" får det att vattnas i munnen på mig, men dessa är fantastiskt goda så jag antar att jag borde ha tänkt om vid det här laget
Det här receptet är taget från en av mina bakböcker som jag haft i evigheter. Har bakat detta bröd flera gånger och det blir lika uppskattat varje gång
40-årskalas i lördags. Då passar söndagen perfekt för en bakdag, tråkigt väder var det också. Nu är vi inne i midsommarveckan och vädret är som vanligt kasst
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Matfoto på brun och gul mat blir sällan kul men det här blev så förbannat gott. Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Bruna bönor med stekt rimmat fläsk är en riktig favorit. Äter det ofta och gärna. Men jag måste skamset erkänna att jag aldrig lagat bruna bönor själv (rodnar faktiskt lite)
Imorse hade vi en ovanligt produktiv morgon. Jag bakade den här kakan till våra snickare och Patrik laddade vår Crock-pot med ingredienser till en god gryta
Lunchdags och jag har tagit en liten paus i städandet för att göra våfflor. Nu är i alla fall alla julsaker bortplockade så nu återstår bara att dammtorka, dammsuga och skura, sen har vi det fint
Har ni haft en bra dag. Och imorgon är det fredag. . Ida mår mycket bättre, tack o lov. Skönt att hon blev så mycket bättre på en dag, igårkväll lät hennes andning riktigt dålig och jag funderade på att åka till akuten för att hon skulle få inhalera